Moj prijatelj je tudi direktor manjšega podjetja in zelo pogosto potuje na poslovna srečanja in sestanke v Francijo, Španijo ter Nemčijo. Večkrat se tudi zgodi, da mora odpotovati vsak teden. Zaupal mi je, da se je njihovo podjetje pred enim letom odločilo, da bo najelo avtomobil za potovanje v tujino prek rent a car agencije. Njihovi izračuni so namreč pokazali, da se jim najem avtomobila izplača veliko bolj kot nakup in vzdrževanje lastnega avtomobila. Poleg tega je njihovo podjetje sklenilo pogodbo z rent a car podjetjem za obdobje petih let in si na ta način zagotovilo še veliko bolj ugodno ceno najema avtomobila, ki velja za stalne in zveste stranke.

Prijatelj mi je povedal, da ga avtomobili, ki so jih do sedaj najeli prek rent a car podjetja, še nikoli niso pustili na cedilu. Vsakič, ko so potrebovali avtomobil, je bil vedno na voljo brezhiben, udoben in varen avtomobil. Rent a car jim je ponudil še dodatno opcijo najema voznika. Pri zadnjem potovanju v Francijo so se odločili za to možnost. Ni jim bilo žal, saj so na cilj prispeli veliko bolj spočiti in sveži, kar je še kako pripomoglo k uspešnosti sestanka s poslovnimi partnerji. Nad avtomobilom in voznikom so bili tako navdušeni, da so sklenili, da bodo odslej naprej vedno najeli tudi voznika za daljša potovanja v tujino.

Ugotovili so, da strošek najema vozila skupaj z voznikom prek rent a car podjetja, odtehta dobro počutje in več energije za sklepanje poslov. Povedal mi je, da so se pred tem menjavali za volanom na vsaki dve uri. Poleg tega pa si niso mogli privoščiti niti kozarčka alkoholnih pijač, saj so bili vedno v strahu, da ne bi imeli preveč alkohola v krvi in zaradi tega tudi neprijetnih posledic. Sedaj se počutijo veliko bolj sproščene.

Similar Posts