Delam v podjetju Rent a kombi, kjer oddajamo v najem kombije. Za najem kombija se največkrat odločijo skupine, ki se odpravljajo na dopust in na športno ali drugo tekmovanje. Včasih pa se najde kdo, ki ga najame iz povsem drugačnih potreb, na primer za potrebe selitve. Naše podjetje nudi tudi prevoz potnikov s kombijem do letališča, kar je storitev, ki v zadnjem času kar cveti. Opažamo, da se na rent a car orientirajo večinoma poslovneži ali posamezniki, ki se odpravljajo na nujno pot, a nimajo ustreznega avtomobila, za rent a kombi pa skupine, ki gredo na nek kraj, kar so načrtovale že veliko časa vnaprej. Vsekakor tu prednjačijo počitnice, sploh v poletnih mesecih.

Junij, julij, avgust in september so najbolj delovni meseci za naše podjetje. Takrat je najem kombija v tako velikem porastu, da se včasih bojimo, da bi nam utegnilo zmanjkati vozil. To se lahko hitro zgodi, če gre na cesti kaj narobe in se vozilo pokvari ali poškoduje. Prav zato je pomembno, da so vsa vozila pravilno vzdrževana in nova. Svoje kombije zato vsakih nekaj let zamenjamo. Vsa vozila so tudi zavarovana. V najem kombija je že všteta tudi zavarovalnina, kar mnoge stranke pozdravljajo.

Ljudje, ki se odločajo za najem kombija pri nas, kar ne morejo prehvaliti naše storitve. Vsi so zadovoljni z nivojem in stanjem, v katerem je naš kombi. Vsi poročajo o tem, da je deloval brezhibno in jih z relativno malo goriva pripeljal do želenega cilja. Velikokrat se eni in isti ljudje odločajo za najem kombija tudi naslednje leto ali za to navdušijo še svoje sodelavce in prijatelje. Dober glas seže v deseto, ne deveto vas – tega se zavedamo tudi v podjetju Rent a kombi, kjer nenehno skrbimo za to, da spremljamo zadovoljstvo strank in se prilagajamo njihovim potrebam. To nam do sedaj tudi zelo dobro uspeva.

Similar Posts