Naša babica je potrebovala novo posteljo, ki bi ji omogočila, da se ne bi toliko matrala z vstajanjem, ker jo je bolel hrbet in noge. Ker je njena postelja bila čisto nepraktična, sem se kot hčerka odločila, da ji kupimo novo posteljo. 

Seveda sprva nisem imela nobene ideje, kje bi se dalo kupiti takšne postelje in sem se morala pozanimati. Ker sem vedela, da je najboljše, da vprašam za nasvet v lekarni, sem se odpeljala tja in prijazna svetovalka mi je povedala, kje se takšne postelje dajo kupiti. Seveda takšna postelja ni poceni in zato sem vprašala tudi, če se takšna postelja da dobiti kje tudi, kaj ceneje. 

Nisem imela druge izbire, kot da takšno posteljo kupim rabljeno. Tako sem skušala najti čimbolj novo, ki se ni veliko uporabljala. Našla sem jo na spletu in še isti teden šla po njo. Sposodila sem si kombi in tako k babici pripeljala novo posteljo. Babico sem najprej malo zmedla, kajti ni vedela, da ji bom kupila novo posteljo. Ko pa je videla, kako je nova postelja boljša od njene trenutne, se mi je zahvalila. 

Danes je tako njeno vstajanje iz postelje bistveno lažje in tudi sam počitek veliko bolj udoben. Te postelje so res super rešitev za starejše, kajti omogočajo jim enostavnejše gibanje in tako so tudi oni bolj zadovoljni, ker niso odvisni od drugih in lahko vstanejo brez pomoči. 

Negovalna postelja za starejše

Mislim, da je ta postelja moji babici prinesla tudi kakšen nasmeh več, kajti sama vidim, da je bolj vesela in dobrovoljna. Sama pa sem srečna, da sem ji lahko pomagala in da na njej vidim nasmeh. Babica je meni pomagala, ko sem bila majhna, sedaj pa je čas, da ji to vrnem. Če je to samo postelja, je to najmanjša stvar, ki lahko naredim zanjo. 

Similar Posts