Ko sva se z fantom preselila V novo hišo, sva imela zelo veliko teraso, ki je bila za izkoristit. Bila sem zelo navdušena, saj sedaj sem imela priložnosti kupiti nekaj rož in imeti nekaj rož doma. Za začetek sem se odločila, da obiščem vrtnarstvo Valner. Vrtnarstvo Valner je bil za mene ravno pravšnji začetek, saj nisem imela pojma o rožo. Najprej sem šla tja in sem jih vprašala, katere rože so tiste, ki niso tako zahtevne, saj sama ne bom imela dovolj časa za rastline.

Tam so bili zelo, zelo prijazni ljudje in so mi tudi pomagali. Povedali so mi, katere rože so primerne za mojo teraso in katere niso tako zahtevne. Vrtnarstvo Valner je imelo zelo veliko izbire, kar je bilo meni zelo všeč. Ljudje so slišali mojo situacijo in so mi tako predlagali primerne rastline.

S fantom sva tako imela zelo veliko na izbiro in lahko sva se skupaj odločila, kaj bi imela, kaj bi pasalo in kaj ne. Fant je zbral približno 3 rože in jaz nekaj. Ko sva prišla domov, sva se lotila dela. Lepo sva dobila navodila od zaposlenih tam in teh navodil so se držala. Ko sva jih posadila, sem samo še čakal ali mi bodo res uspevale ali ne?

Vrtnarstvo Valner je primeren začetek za naše podvige z rožami

Presenetljivo so mi uspevale in bila sem zelo vesela. To so rože, ki jih moraš več ali manj pustiti pri miru in to je bilo ravno prav za mene. Seveda delam 5 dni v tednu po 8 ur in nimam časa, da bi se ukvarjala še s teraso. Vrtnarstvo Valner je nekaj, kamor se bom definitivno vrnila, saj vem, da bom hotela tudi rože za v hišo, a to mora sedaj še malo počakati.

Tudi v notranjih prostorih je namreč zelo lepo, da imaš neke rože, saj oddajajo neko posebno energijo in seveda prostor tudi zelo lepo polepša. Tudi za notranje prostore bom potrebovala rože, ki niso zahtevne.