Utrujenost in omega 3

Že kar nekaj časa sem se počutila utrujena. Tega nisem bila vajena, ker sem vedno polna energije in prav nič mi ni težko. Sedaj pa sem prišla v neko obdobje, ko mi manjka energije in sem slabe volje. Človek se že sprijazni in počiva dva dni, potem pa mu je počasi vsega dovolj in bi želel normalno funkcionirati. Jaz sem k sreči naletela na omega 3, ki mi ga je svetoval prijatelj, ko sva se slišala po telefonu in sem mu povedala, kako se počutim. Tudi on je imel to izkušnjo in je začel jemati omega 3 in po enem mesecu se je njegovo počutje izboljšalo. 

Ker enostavno nič nisem imela za izgubiti, sem se tudi sama  lotila omega 3 in ga jemala v največjih priporočenih količinah. Tako je tudi pri meni trajalo približno 3 tedne, da sem se ponovno postavila na noge. Zakaj sem bila tako utrujena, še danes ne vem, vem pa, da mi omega 3 pri tem pomaga. Ko sem se pogovarjala z drugimi, so mi ravno tako povedali, da so jemali ali pa še jemljejo omega 3 in da jim je to pomagalo. Moram reči, da ko sama postanem utrujena, je to zame najslabše počutje. Raje sem prehlajena in imam virozo, ker enostavno vem zakaj se tako počutim, da pa pride utrujenost kar tako, to pa mi ni všeč. Ravno zato sem vesela omega 3. Ker pa sem oseba, da vse vedno preveri, sem jemala zraven omega 3 tudi D vitamin. Ker je bil ravno zimski čas, sem vedela, da mi bo to dodatno samo pomagalo. 

Če se vas loteva utrujenost in ne veste, kako bi si pomagali, poskusite omega 3 in D vitamin, mogoče pa vam pomaga. Ne boste potrebovali veliko časa, da boste videli, ali vam pomaga ali ne.