Vsem je že znano, da smo v trendu dolgih, gostih in lepih trepalnic. Kot vemo, je na trgu ogromno salonov, ki nudi podaljševanje trepalnic. Torej, da pridemo do trenutka, ko se ne bomo več ukvarjali ali so naše oči črne od maskare in se nam zjutraj ne bo potrebno jeziti, ker nam nanašanje maskare na oči vzame čas, se bomo pozanimale za salon, kateri se ukvarja z podaljševanjem trepalnic in odkorakale po svoj popolni pogled.

Poglejmo pa si, kako poteka podaljševanje trepalnic:

Prvo se naročite in ko pridete v salon, se z vami pogovorijo, kakšne so vaše želj, glede izgleda trepalnic, tako od dolžine in od gostote. Ko se pogovorite vas udobno namestijo in že se proces podaljševanja trepalnic začne.

Tehnika podaljševanja trepalnic pomeni, da nam prinese gostejše, daljše trepalnice in naredi obliko.

Ko se postopek začne traja približno dve uri, je neboleč in takrat ženska mora imeti oči zaprte in jih ne sme odpirati. Pred nanosom morajo biti naše trepalnice očiščene, odstraniti je potrebno vsa ličila, nato izberemo primerne trepalnice, ki bi nam ustrezale, tukaj nam pomaga tudi kozmetičarka, saj ona vidi na podlagi naših trepalnic, katere trepalnice bi bile primerne za nas.  Začne se nanašanje posamezne trepalnice na našo posamezno trepalnico, torej ena na eno, saj nam to omogoča, da so trepalnice, res kvalitetno narejene in da pride do odpadanja šele takrat, ko nam odpade naravna trepalnica. Podaljševanje  trepalnic je tako že skoraj pri koncu. Moramo še paziti, da se prvi dan izogibamo vodi in vlagi. Tako je postopek končan, da pa boste ohranile volumen, pa je potrebno na štiri tedne trepalnice nadomestiti z odpadlimi.

Pride pa čas, ko si želimo, da ne bomo več uporabljale tehnike podaljševanje trepalnic, nikakor trepalnic ne skušajte same odstraniti, stopite do salona in kozmetičarka vam bo z odstranjevalcem za lepilo umetne trepalnice lepo neboleče odstranila.