Velikokrat se zgodi, da ženska v srednjih letih pozabi na pravilno nego obraza, ker ima urejeno življenje in ji ni več prioritete zunanji videz. To pa je napaka, kajti nega obraza v srednjih letih je ključnega pomena, da ne nastajajo gube prehitro. Tako je prav, da v srednjih letih damo še večji poudarek na to, kako negujemo svojo kožo.

Zase lahko rečem, da sem bila tipična tista ženska, ki je v srednjih letih pozabila, kako pomembna je nega obraza za nas. Tako sem približno dve leti zanemarila svoj obraz in seveda je to pustilo posledice. Šele ko sem srečala znanko, ki se nisva videli več kot dve leti in ko sem videla kako lepo izgleda, sem pomislila, da jaz nekaj delam narobe. Videlo se je, da je znanka šokirana nad tem, kako sem se postarala, seveda mi tega ni rekla, ampak se je videlo.

Takrat sem bila jezna sama nase in videla, kako je nega obraza pomembna. Vedela sem, da ne bom mogla sedaj narediti čudeža, lahko samo sedaj naprej skrbim za svojo kožo tako kot bi morala že prej. Seveda sem šla v kozmetično trgovino in kupila čisto vse, da bo moja nega obraza takšna, kot bi morala biti. Kupila sem si tudi razne serume, ki bi mi pri tem pomagali, da bi svojo kožo spet prebudila in pravilno negovala. 

Kako sem lahko pozabila na ta 5- minutni tretma, nega obraza ti ne vzame več kot 5 minut. Jaz pa si nisem vzela na dan niti toliko, seveda sem si očitala, ker sem videla, kako pomembna je nega obraza in kako sem jaz sama kriva, da imam kakšno gubico več, kot pa bi jo sicer imela. 

Poskrbite v srednjih letih za svojo kožo, nega obraza naj bo vaš vsakodnevni ritual.