Ste že kdaj doživeli kanjoning? Če niste in obožujete naravo, potem je skrajni čas, da si rezervirate termin in doživite nekaj nepozabnega. Sam sem kanjoning doživel na začetku tega poletja. Lahko rečem, da čisto po naključju in tega nisem načrtoval. Prijatelj me je povabil na kanjoning in jaz sem to na hitro potrdil, čeprav nisem točno vedel, kaj točno me čaka. Mogoče boljše, ker če bi vedel, mogoče ne bi šel, ker bi me postalo strah. 

Ker mi je bil kanjoning tako všeč, sem svoje doživetje povedal svoji punci. Ko me je poslušala, se je še ona navdušila in tako predlagala, da greva skupaj še enkrat na kanjoning. Zaradi sebe sem izbral drugo lokacijo, da sem lahko doživel nove občutke, moji punci pa je bilo vseeno, ker je na kanjoning šla prvič. Lahko samo rečem, da je bila popolnoma navdušena in osvežena. Moramo vedeti, da je kanjoning resnično posebno doživetje, kjer doživiš mir, adrenalin, povezanost z naravo in spoznaš, koliko lepote premore naša majhna Slovenija. Zakaj bi človek potoval po svetu, ko pa imamo pri nas toliko lepih doživetij. 

Včasih človek ne pričakuje, da bo nekaj doživel in je potem navdušen. Tako sva bila tudi midva navdušena in sva se odločila, da bova čisto vsako poletje doživela kanjoning, ker je res posebno doživetje. Pri nas imamo res noro lepo naravo, ki nam omogoča takšna doživetja in zakaj ne bi doživeli kaj takšnega, ker nam bo ostalo večno v našem spominu. Tako lepo je to, ko lahko neko doživetje deliš z osebo, ki ti pomeni veliko. Tako včasih zjutraj, ko pijeva kavo, obujava spomine na kanjoning in že razmišljava in planirava, kdaj bi lahko spet šla. Poznava čisto vse lokacije, kjer se kanjoning izvaja in tako bova tudi na vse te lokacije šla. Lahko bova ponosna na to, da sva doživela nekaj enkratnega in lepega. 

Občutek svobode in kanjoning