Pred kratkim smo hčerki kupili stanovanje v Ljubljani. Ker je bilo že precej staro in dotrajano, ga je bilo treba kar konkretno obnoviti. Pri tem nam je bila v veliko pomoč Keramika Koper, saj smo z njihovo pomočjo izbrali primerne ploščice za kopalnico, kuhinjo, hodnik in balkon. Ploščice smo izbrali zato, ker se laže čistijo, na njih ne nastajajo praske ali luknje, se ne dvigujejo kot parket ali napihnejo kot laminat ob stiku z vodo … V tej trgovini smo kupili tudi kopalniško opremo, ki je zelo elegantna in lepa.

Keramika Koper nam je ponudila obilico možnosti za opremljanje prostorov, zato smo se ob tem ustavili kar nekaj časa. Reči moram, da so njihove cene kar sprejemljive. Za ta salon smo se odločili na podlagi priporočil številnih prijateljev, ki so pri njih že kupovali kopalniško opremo, naročali mozaike in podobno.

Keramika Koper ponuja kopalniško opremo za različne okuse, tako da bo zagotovo zadovoljila tudi vašega. Hči je izbrala temno vijolične ploščice za v kopalnico ter sivkasto-bele za v ostale prostore. Vprašala sem jo, ali ne bo barva ploščic v kopalnici pretemna, vendar je rekla, da si je prav tako želela že od nekdaj.

Nedolgo zatem se je vselila v obnovljeno stanovanje. Keramične ploščice so tiste, ki so mu dale največji pečat – tako pravijo tudi vsi njeni prijatelji in prijateljice. V kopalnici si je med drugim zaželela banjo na nogicah, ki je nekoliko starinskega videza. Tudi slednjo obiskovalci vselej pohvalijo.

Keramika Koper nam je ponudila zelo funkcionalno opremo, primerno za opremljanje kopalnice v sodobnem slogu. Ob sprehodu po tej trgovini sem se počutila kot v devetih nebesih ali vsaj kot v pravljici Alica v čudežni deželi. Še sama sem si potiho zaželela prenove kopalnice pri nas doma, kar bomo verjetno tudi storili.

Similar Posts