Včasih prav občudujem razne elektronske rešitve, ki jih vidim vse bolj pogosto. Seveda si nisem mogla predstavljati, da imajo v ozadju veliko vlogo distančniki. Toda to sem izvedela v trenutku, ko sem prišla domov nekega dne in na mizi zagledala cel kup distančnikov. In seveda sem vprašala moža, kaj delajo vsi ti distančniki na mizi. No zdaj vem, da so to distančniki takrat, ko sem distančnike prvič videla na mizi nisem niti približno vedela kaj so distančniki in zakaj jih moj mož tako vneto preučuje. Zame so bili ti distančniki le preprosti kosi plastike oziroma plastični tulci, s katerimi ne bi vedela kaj početi. 

Toda ker se moj mož ukvarja z oglaševanjem in marketingom sem vedela, da imajo ti plastični kosi zagotovo neko vlogo pri določenem projektu povezanim z oglaševanjem. 

In seveda je to bilo to. Moj dragi je pregledoval, kateri plastični distančniki bi bili primerni za uporabo v novi reklamni tabli, ki jo želi namestiti pri stranki. Seveda ima ta reklamna tabla kar nekaj posebnosti zaradi česar mu bodo ti distančniki koristili. Reklamna tabla, ki si jo je zamislil za stranko ima namreč LED osvetlitev zaradi česar bo potrebno poskrbeti za več potencialnih problemov. Najprej je potrebno poskrbeti za distanco od fasade, saj stranka želi svetlobo iz ozadja reklamne table. Kot drugo je potrebno poskrbeti, da bo LED osvetlitev na pravilnem mestu montirana, saj bo le tako mogoče izkoristiti svetlobo za namen osvetlitve. In kot zadnje je potrebno poskrbeti za varnost, saj bo reklamna tabla izpostavljena vremenskim vplivom, ki lahko negativno vplivajo na delovanje same reklamne table. 

Torej če bo moj mož pravilno zasnoval idejo reklamne table, če bo pravilno izbral distančnike, ki bodo poskrbeli za napeljavo in distanco, potem bo vse potekalo ok. Reklamna tabla bo imela pravi učinek, stranka mojega moža bo zadovoljna in posledično bo zadovoljen tudi moj mož. Toda vse se začne z distančniki.